Privatna robna marka

PORTFOLIO

Proizvodi privatne robne marke - maloprodajni lanci, veleprodaje

Kako biste razvili i unapredili privatni brend potreban je pouzdan partner koji može da ponudi iskustvo, savete, kvalitetne proizvode i pouzdane dobavljače. NEXUS PLUS sa lakoćom ispunjava ove kriterijume, jer je naš primarni zadatak da pronađemo pouzdane fabrike u Kini. Sa našim izvorima nabavke, možemo da obezbedimo našim kupcima proizvode koji ih izdvajaju od konkurencije i čine ih prepoznatljivim. Pomažemo vam da pronađete fabrike koje mogu brže, sigurnije i efikasnije da ponude uslužnu proizvodnju za privatnu marku.

Specijalizovani smo za snabdevanje neprehrambenim proizvodima široke potrošnje, uključujući proizvode namenjene velikim trgovinskim lancima, drogerijama i apotekama. Imamo dugoročno,uspešno partnerstvo sa kineskim fabrikama, obezbeđujući da su svi uslovi dogovora ispunjeni, a kompletan proces proizvodnje i pakovanja pod kontrolom.

Za naše partnere, organizujemo posete sajmovima i fabrikama u Kini, gde mogu da pogledaju i ispitaju kvalitet i raznovrsnost proizvoda koje NEXUS PLUS nudi.

PRM
Naša ponuda

Nudimo različite kategorije proizvoda: