Privatna Robna Marka

Znamo da je za pokretanje ili unapređivanje privatnih robnih marki izazovno pronaći dobrog partnera koji može da vam ponudi iskustvo, dobar savet, pouzdane dobavljače i kvalitetne proizvode. Upravo je ovo naš zadatak koji ispunjavamo sa lakoćom jer je pronalaženje pouzdanih fabrika u Kini osnovni zadatak firme NEXUS PLUS. Sigurni izvori nabavke iz Kine nam omogućavaju da svojim klijentima pružimo proizvode koji će ih izdvojiti od konkurencije i učiniti prepoznatljivim. Pronalaženje fabrika za uslužnu proizvodnju za privatnu robnu marku može da bude dug i neizvestan proces koji NEXUS PLUS zahvaljujući partnerima obavlja brže, bezbednije i efikasnije.

Najzastupljenije robne grupe proizvoda koje smo u prilici da nabavimo za vas spadaju u domen robe široke potrošnje-neprehranu. Ovde govorimo o proizvodima koji su namenjeni velikim trgovinskim lancima, drogerijama i apotekama.

Opšta podela proizvoda u ovoj kategoriji je na:

  • Kese, torbe
  • Kozmetika i šminka
  • Razno

Zahvaljujući našoj dugogodišnjoj saradnji sa partnerima u Kini, klijentima organizujemo odlazak u Kinu, kao i posete sajmovima ili fabrikama, gde se i sami mogu uveriti u kvalitet i raznovrsnost ponude. Ovim omogućavamo klijentima da i direktno pregovaraju sa fabrikama o komercijalnim uslovima, kvalitetu proizvoda i rokovima isporuke. Nabavka iz Kine odvija se po dogovorenim uslovima i u najbržem roku. Fabrike iz Kine sa kojima poslujemo su naši pouzdani partneri sa kojima imamo višegodišnju uspešnu saradnju. Naš zadatak je da sprovedemo sve što je dogovoreno kao i da kontrolišemo kompletan proces proizvodnje i pakovanja proizvoda. U našu odgovornost spada i organizacija transporta na željeno mesto isporuke.